HTML

Magyarország balekjai eggyesüljetek!!!

Korháztéma avagy mindenki "megdögölhet" ? 2.

2007.08.25. 14:28 | higgins1 | Szólj hozzá!

Már éppen kezdtem mély letargiába esni, amikor mentőövet dobott nekem mindanyiunk hőn szeretett és tisztelt ex egészségügyi minisztere M.I.

Nem fogják, hagyni, hogy csak úgy nemzetiesség nélkül nekiálljanak itt szétverni egy jól működő rendszert ( bocsánat már nem működik jól, de 2002-ig maga volt a menyország).  Küzdöttek, kompromisszumos javaslatok százezreit zúdították a kormányra, ötletek garmadájával bombázták az OEP-et, állandó egyeztetési kezdeményezéseikkel őrületbe kergették a kormánypárti néprablókat, de semmi. Nem maradt más mint az utolsó mentsvár, maga a köztársasági elnök.

Bevallom nagy kő esett le szívemről, most már minden rendben lesz... Aztán kicsit elgondolkodtam, és visszaidéztem egyetemi politológia tanulmányaimat. Mit tehet ilyen esetben nemzetünk ősszetartója, egységünk kovácsa? Semmit. De ez mit számít M.I. diplomás orvosnak, ha neki szájmenése van, akkor bizony megszólal, nem akadályozhatja megsenki. Csak tudnám miért nem cseréli le pártja valami hiteles emberre, akkor még valami értelmeset is kihozhatnának ebből a témából.

Tovább gondolva ötletét,mely szerint a köztársasági elnök valamilyen módon garantálja, hogy ne lehessen több tökét kivonni az egészségügyből ( ez tényleg olyan hülye, hogy azt gondolja van ilyen joga a köztársasági elnöknek ? ), még jól is jöhetnénk ki. Hiszen ha beindul az a bizonyos magánbiztosítási rendszer, melynek keretében a résztvevő biztosítók kénytelenek pénzt ( tehát TŐKÉT) invesztálni az egészségügybe, akkor azt sem vonhatnák ki a várható(?) hatalomra kerülésük után a rendszerből, ergó lőttek a "mindent lerombolunk és visszaállítjuk az állami kánaánt" elméletnek.

Most hogy ezt így végig gondoltam... Minde hatalmat a köztársasági elnöknek, sőt M.I. diplomás "agy"sebészt a Sándor Palotában. Amilyen hülye még bebetonozza a mostani reformokat.

Hajrá!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kelleznekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr72148696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása