HTML

Magyarország balekjai eggyesüljetek!!!

Akormost király vagy nem király?

2007.08.25. 14:47 | higgins1 | Szólj hozzá!

Egy szösszenet a másik oldalról is.

Van nekünk egy miniszterelnökünk, akik kicsit fura, meg néha furán rángatózik, robot táncot jár és leterroristázza az arabokat. Volt már rosszab is.

Namost ez az ember nagy nyilvánosság előtt közli, hogy nem érti miért van a szent korona a parlamentban, meg hogy nem ért vele egyet.

Nem értem, mi a fene baja van ezzel a koronával ( hacsak az nem, hogy nem a fején van). Azért mert, hirtelen nagyon demokratikus, nagyon nyugati, nagyon kapitalista ország lettünk, még létezik múlt ( lovakkal, vérszerződéssel, önkényes királyokkal, egyházzal stb.). A nemzeti múlt egyik megtestesítője az az ékszer, nem hiszem hogy bármilyen rettenetes,spirituális gócpont lenne, amely megfertőzi a mi csodálatos demokratikus rendszerünket. Bár erről Szilvássy úr spiritiszta testvére nyilván másképp vélekedik, de talán ne adjunk minden hülyeségre egyből.

Pont nagyon jó helyen van az a korona, így is túl soka a "szemét" és haszontalan egyén abban az épületben, néha legalább ránézhetnek, és rájöhetnek mennyire senkik és semmik a nagy államszervezőkhöz képest.

Kedves miniszterelnőkünknek meg azt javasolnám, hogy inkább a napi politika eseményeivel foglakozzon, mert különben hamarabb elfelejti a történelem, mint lenge fingot a hasmenéses.

A bejegyzés trackback címe:

https://kelleznekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7148707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása