HTML

Magyarország balekjai eggyesüljetek!!!

Luxuskormány 1.

2007.09.12. 13:25 | higgins1 | Szólj hozzá!

Újabb téma, mely megmozgatta az ellenzék megmondóembereit: Páncélozott autó vásárlás. Természetesen egy újabb értelmetlen kiadás, amely a kisemberek megsápolásából kerül kifizetésre. Mi szükség lehet erre, hiszen Béla bácsi sem használ páncélozott Audit a búzatáblára menet.

Értem én, hogy értelmetlen kiadás, hiszen simán át lehetne alakítani pár Volgát, Trabantot, Ladát. Csak pár acéllemez, némi purhab és kész a szuperbiztonságos, szupergyors diplomáciai szállítóautó. Már látom is lelki szemeim előtt, ahogy Angela Merkel, mosolyogva integet egy agyonpáncélozott Trabant hátsó ülésén, majd megérkezvén a Parlamenthez, kis segítséggel kiszuszakolja magát a hátsó ülésről.

Vannak dolgok, amit nem a luxus határoz, hanem a hatályos védelmi jogszabályok. Ez európai ( sőt világ szintű) norma, amely hozzá tartozik ahhoz, hogy komoly politikusok, országok, komolyan tudják venni a látogatásokat kis hazánkba.

Persze lehet ezt támadni ( ha már éppen más nincs, amin csámcsogni lehetne), de azért el lehetne ondolkodni néha, mielőtt kinyitja valaki a száját. Mellesleg, ha valaki megnézi a magyar miniszterelnökök autóinak listáját, egyből feltűnhet, hogy a legtöbb autót pont a mostani nemzetmentő, a spórolás királya O.V. használta. Persze érthető, hogy neki csak saját használatra 4 autóra volt szüksége, hiszen nagy a család, és külön terepjáró illetve egyterű nélkül nem ember az ember, ez mindenkinek jár. Kicsit ugyan ellentmond a "három szoba, három gyerek, négy kerék" elméletnek a 16 kerék, dehát egyenlők között is van egyenlőbb. Meghát azt sem szabad elfelejteni, hogy a sok szöllő és szántóföld melett már nem futotta másra csak egy használt Wv Polora, ami elég kevés ekkora családnak, és hülyén is mutat, ha a miniszterelnök behasít egy tárgyalásra a kis Poloval.

Sajnos megint kiderült, hogy vannak nálunk egyenlők, egyenlőbbek és Luxustolvajok. Ha valamit O.V. csinál az csak a nemzet sorsát segíti elő, ha ugyanezt Gy. F., akkor az rablás. Ezzel nem is lenne baj, csak sajnos ezt pár millióan elhiszik, és gondolkodás nélkül kiáltják együtt vezérükkel a farkast.

Szóval vissza nekünk a régi keleti blokk nagyérdemű termékeit ( Trabi, Zasztava, Zil), meg élesszük fel a Lenin kohászati műveket és gyártsunk saját páncélozott járműveket. Lesz egyből magyar acél, munkahely, meg magyar autó. Így vezet az út a nemzeti Kánaánba?

A bejegyzés trackback címe:

https://kelleznekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr22163600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása