HTML

Magyarország balekjai eggyesüljetek!!!

Privatizáció, avagy Sátán kontra nemzeti Magyarország 1.

2007.08.25. 15:11 | higgins1 | Szólj hozzá!

Csalódtam, de nagyot. Kósa Lajos, a Fidesz egyik erőssége, leendő vezére, a nemzetmentők egyik ikonja, és most jő és eladja a Debreceni repteret.

Nem értem, hiszen a Fidesz megmondta még a Ferihegyi privatizációs tortúra előtt, hogy ez nem más, mint az egyik nagy nemzeti stratégia erőforrás és biztos jövőbeni bevételi forrás elherdálása. Aztán erre eladják az egyik egyetlen még kezükbe levő stratégia támaszpontot, ahonnan nehézbombázóikkal indulhatnának a luxustőke várainak lebombázására, ahonnan letörhetnék a ferihegyi külföldi nemzetrablók hegemóniáját.

Csak nem hajlott meg a nemzeti sziklaszirt is a külföldi érdekek előtt. Vagy csak kiderül megint, hogy létezik a rossz privatizáció (Mszp-Szdsz-hez köthető) és létezik jó, amit O.V. vezérletével a nép üdvére és egészségére követnek el? Nyilván az utóbbi, mert ördög csak egy van és az az Mszp-től való.

Szívesen megérteném én is ezt egyszer, de túlzottan ballib-bolsi-komcsi-kapitalista-luxustőkés vagyok hozzá... Fáj a szívem

A bejegyzés trackback címe:

https://kelleznekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr10148718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása