HTML

Magyarország balekjai eggyesüljetek!!!

(KI)Borul a bili 1.

2007.09.12. 13:42 | higgins1 | Szólj hozzá!

Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője kiborult, az álltala vezetett esélyegyenlőségi bizottság legutóbbi ülésén és kivonult ( ez már divat Fideszes berkekben), idézem: "sem kedve, sem ideje" nincs arra, hogy látszatvitákat folytasson 50-100 ezer forintos pályázati összegekről.

Tulajdon semmi nem történt, mégis próbálnak belőle hírt csinálni. Én személy szerint kedvelem ezt az embert, mert szókimondó, nem akar pózolni, megvan a saját véleménye, nem egy " Bólogató János". Csak azt tette, amit valójában minden politikus tesz napi szinten pártállástól függetlenül, szarik a kis emberekre és a kis pénzekre. Ő is tudja, hogy a bizottságban, ahol elnök évente mindegy 40 millió forint kerül kiosztásra, amit akárhogy oszt az ember, abból saját zsebre nem tud eleget csúsztatni, személyes előnyökre, ebből nem tesz szert és politikai visszhangja is kevés. Ez pedig tudjuk, hogy komoly érv minden politikusnak ( legyen helyi, vgy országos szintű). Nem kell ezt túl lihegni, láthatjuk, hogy mindkét oldal ugyanolyan, szarnak ránk, a mi filléres gondjainkra. Nekik 50-100 ezer forint nem pénz, milliókkal akarnak dobálózni, az ő pozíciójukhoz az dukál és derogáló ha a kis emberrel, szervezetekkel is foglakozni kell.

Persze mindez nem hangzik jól egy Fideszes politikus szájából, nem vág össze a mindent a népért és a szegény, kormány által kisemmizett emberekért elvel. És pont ezért tetszik nekem ez az ember. Ő ki meri mondani, ami a szomorú valóság, nem szégyenli a személyes alkalmatlanságát a kijelölt munkájára. Mer nagyobbat álmodni. Ezt kellene tenni minden politikusnak és akkor tisztán látva tudnánk lecserélni, azt aki nem oda való, mert ők azért értünk is vannak nem csak mi értük...

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kelleznekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr91163613

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: nanase nishino fudangi 2018.02.28. 01:55:00

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása